samen sporten
Sport

Fitnessen in een klein groepje: goedkoper en zeer motiverend!

Bodybased biedt haar klanten privétrainingsdiensten aan, zowel individueel als in kleine groepen. Hoewel deze trainingen je allereerst zullen helpen om spierkracht op te bouwen, zullen ze je ook helpen met je zelfvertrouwen … en dat is wat volgens ons het belangrijkste is! Trainen vergt veel discipline. Daarnaast zijn er altijd nieuwe technieken en apparaten die continu worden geïntroduceerd. Soms is dat vervelend en verlies je daardoor motivatie. Door met een trainer te werken, blijf je op de hoogte van de laatste trends en behoud je je motivatie! Bezoek onze website voor meer informatie over onze personal trainer Rotterdam. 

10 redenen om met een coach te werken!

  • Pas de training aan aan je beschikbaarheid
  • Maximaliseer de trainingstijd
  • Leer en onderhoud een goede techniek
  • Behoud je motivatie
  • Voorkom letsel
  • Bereik je doelen
  • Verbeter je prestaties
  • Vergroot je kracht
  • Corrigeer je houding
  • Je hebt lol

Train ook gerust met je partner of een vriend! Werk samen en help elkaar te motiveren. 

De kracht van sporten in groepsverband

Eén van de soorten sessies die wij organiseren zijn groepstrainingen. Dit zijn trainingen in een kleine groep en is een geweldig alternatief voor een privésessie. De groepen bestaan ​​uit 4-6 personen. Groot genoeg om vriendschappen en positieve groepsdynamiek op te bouwen, maar klein genoeg om altijd persoonlijke service te hebben. Je betaald voor dit soort sessies een stuk minder als met één op één sessies. Groepstraining is een goede gelegenheid om samen te komen met vrienden. Groepseffect en aanmoediging kunnen soms grote motivatiebronnen zijn. Het kan ook de aanwezigheid van deelnemers enorm helpen en hen ertoe aanzetten om voortdurend uit te blinken. Het plezier en de wederzijdse hulp die wordt waargenomen bij groepstraining zouden ook factoren zijn die bijdragen aan het creëren en behouden van een gevoel van verbondenheid. Wist je dat één van de belangrijkste redenen voor iemand om een ​​activiteit te stoppen of op te geven, verveling of desinteresse is? Dankzij het gevoel van verbondenheid en de dynamiek van groepstraining worden deelnemers veel minder snel moe en hebben ze de indruk dat ze elke keer als ze aan een sessie deelnemen een nieuwe ervaring hebben. En vanuit sociaal oogpunt geeft groepstraining een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten! Een ander voordeel van de keuze voor groepstraining is dat er geen voorbereiding vooraf nodig is. Er is geen kennis vereist om je in te schrijven voor een groepstraining, want er is er één voor alle niveaus! De cursussen en groepstrainingen worden aangepast aan de situatie van elke deelnemer. Of je nu een strak schema hebt of speciale fysieke omstandigheden (zwangere vrouwen, ouderen, etc.), er zijn zoveel opties en groepslessen dat je zeker iets zult vinden dat bij je past.

Kijk voor meer informatie op Bodybased.nl

Avatar

Uw Balans

Uw Balans schrijft graag over alle aspecten van gezondheid. Heb je specifieke gezondheidsvragen of denk je dat er iets aan de hand is? Neem dan altijd contact op met je huisarts.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *