Activities, Sport

De leukste trampolines voor in de achtertuin

Voor een groot deel van de mensen in Nederland is het vervelend als hun kinderen de hele dag binnen aan het spelen zijn. Uit recente onderzoeken blijkt dat steeds meer kinderen enkel binnen aan het spelen zijn en bijna niet meer naar buiten komen. Geldt dit ook voor jouw kinderen? Dan is het belangrijk om er wel rekening mee te houden dat je een aantal dingen kunt doen om jouw kinderen meer buiten te laten spelen. Je zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken naar de verschillende soorten trampolines. 

Een trampoline, is dit niet gevaarlijk?

De meeste mensen denken dat een trampoline gevaarlijk is. Echter, dit is absoluut niet het geval. Sinds een aantal jaar zijn er namelijk een aantal mogelijkheden om het spelen op een trampoline veilig te houden. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een trampoline in te laten graven. Daarnaast zijn er nog een aantal andere mogelijkheden waardoor het ervoor kan zorgen dat het spelen op een trampoline niet gevaarlijk is. 

Het ingraven van een grote trampoline

Wanneer je een trampoline aan wilt gaan schaffen, kun je kiezen voor een grote, een kleine en een medium variant. Als je voor een grote trampoline kiest, is het verstandig om deze in te laten graven. Je kunt ervoor kiezen om iemand in te huren met een kleine kraan. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het gat zelf te graven. Wel is het hierbij belangrijk om niet alleen de poten in te graven, de gehele ruimte onder de trampoline moet hol zijn. Hierdoor kun je voorkomen dat jouw kinderen met hun voeten op de ondergrond terecht komen tijdens het springen. Het grootste voordeel van een ingegraven trampoline is dat een val van de trampoline minder heftig zal zijn. 

Een trampoline van het merk Berg

Sinds een aantal jaar zijn de trampolines van het merk Berg erg populair. Je kunt een Berg trampoline aanschaffen om er zeker van te zijn dat jouw kinderen op een kwalitatieve trampoline springen. Het grootste voordeel van de berg trampoline is dat je ook direct een passend veiligheidsnet rondom de trampoline aan kunt schaffen. De trampolines worden allemaal in Nederland ontworpen en zijn gekeurd volgens de internationale normen en wetgeving. 

Een vierkante trampoline in de tuin

Als je op zoek bent naar een trampoline, kun je natuurlijk kiezen voor een standaard ronde trampoline. Echter, daarentegen is het ook mogelijk om een vierkante trampoline aan te schaffen. Volgens een groot deel van de mensen is een vierkante trampoline mooier en past deze beter in hun tuin. Ook de vierkante trampolines zijn er in allerlei verschillende soorten en maten te krijgen. 

Een ronde trampoline met een net

De meeste ouders in Nederland vinden het prettig als hun kinderen veilig buiten kunnen spelen. Dankzij het veiligheidsnet rondom een ronde trampoline is dit zeker mogelijk. Sinds een aantal jaar wordt een groot deel van de trampolines verkocht met een veiligheidsnet. Het veiligheidsnet voorkomt dat kinderen van de trampoline af kunnen vallen. 

Avatar

Uw Balans

Uw Balans schrijft graag over alle aspecten van gezondheid. Heb je specifieke gezondheidsvragen of denk je dat er iets aan de hand is? Neem dan altijd contact op met je huisarts.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *