SPORT EN BEWEGING

Waarom beweging goed is

Wanneer je voldoende beweegt heb je uiteraard minder kans op gezondheidsproblemen. Per dag wordt 30 minuten beweging aangeraden. Dit wist je waarschijnlijk al. De nodige beweging is niet alleen goed voor de fysieke gezondheid, ook voor u mentale gezondheid heeft beweging veel voordelen.

Met lichaamsbeweging houdt u een gezond gewicht en bestrijd u gezondheidsproblemen en ziekten, zoals een te hoge bloeddruk. Bovendien verbetert het uw humeur. Tijdens beweging komen verschillende chemicaliën vrij in de hersenen die uw een gelukkig gevoel zullen geven. Daardoor stijgt ook de ontspanning.

Naast deze voordelen op uw gezondheid, zien we ook bij mensen die voldoende bewegen, dat zij beter slapen en meer energie hebben. Het is nooit te laat om te beginnen met sporten en dat kan met Uw Balans! Wij helpen u graag een gezonde levensstijl.

Passende activiteiten zoeken met u

Niet iedereen vindt het leuk om naar de sportschool te gaan. Veel mensen klagen ook dat zij het saai vinden of er gewoon geen tijd voor hebben. Toch merken onze coaches bij Uw Balans dat als sporten en bewegen leuk is mensen hier echt tijd voor vrij maken of in de kleine dingen de tijd zoeken, zoals een wandeling in de pauze.

Samen met u gaan wij op zoek naar een passende activiteit die past bij u. Denk hierbij aan wandelen of squashen in een groep. Met onze contacten weten wij zeker dat wij een passende sport vinden voor u. Neem vrijblijvend contact op met ons, voor meer informatie