bed-bedroom-cute-dog-545016 (1)

HULP BIJ ZIEKTE

Hulp bij ziekte

Ziekte heeft veel impact op je leven. Je hebt misschien wel na de diagnose ingrijpende veranderingen moeten aanbrengen in je leven. Dit maakt het soms wel ingewikkeld. Bovendien kan dit gevolgen hebben op de mentale gezondheid. Iedereen gaat anders om met deze situatie, maar toch kunnen veel mensen hulp gebruiken bij de verwerking van de diagnose of het oppakken van de dagelijkse activiteiten. Daar kun je Uw Balans voor inschakelen.

De professionals van Uw Balans voor hulp bij ziekte

Heb je hulp nodig om jouw dagelijkse activiteiten weer op te pakken of de verwerking van de diagnose. Neem dan contact op met de professionals van Uw Balans. Onze professionals zijn specialisten in de hulp bij ziekte. Op basis van uw diagnose en behoeftes stel je samen met onze specialist een goed en realistisch plan op. Zodat jij alsnog al je doelen in het leven kan bereiken.

Voor iedereen een specialist bij Uw Balans

Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van zaken, maar specialiseren zich ook in bepaalde ziektebeelden. Voor elke diagnose is een specialist te vinden bij Uw Balans. Maak je dus geen zorgen, wij hebben zeker de specialistische zorg in huis, die jij nodig hebt!

Meer informatie

Wil je meer informatie en ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!