VOEDING

WAAROM IS VOEDING ZO BELANGRIJK

Voeding is de basis voor energie en bouwstoffen van het lichaam. Wanneer je slecht eet, dan merk je dit aan je fysieke en mentale gezondheid.  Gezonde voeding helpt niet alleen voor een gezond gewicht, maar helpt ook voor een goede mentale gezondheid. Veel mensen klagen ook over depressieve gevoelens wanneer zij slecht eten.

EEN VOEDINGS COACH VAN UW BALANS

Gezond eten is soms lastig. Je hebt te weinig tijd voor het klaarmaken van gezonde maaltijden of je weet überhaupt niet eens waar je moet beginnen. Daarnaast word je tegenwoordig overspoelt met gezondheidsclaims over voeding. Zo zou bijvoorbeeld kurkuma een wondermiddel zijn en appelazijn helpen voor een gezonde huid.

De voedingscoaches van Uw Balans helpen u graag met het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding. Ze helpen u met het opstellen van een haalbaar en realistisch plan. Uiteraard aangepast op uw doelen en behoeftes.

Onze voedingscoaches baseren hun voedingsschema’s op basis van uw doelen en behoeftes, maar bovenal op basis van wetenschappelijk onderzoek.