round-black-saucer-1525234

VOEDING

Waarom is voeding zo belangrijk?

Voeding is de basis voor energie en bouwstoffen van het lichaam. Wanneer je slecht eet, dan merk je dit aan je fysieke en mentale gezondheid.  Gezonde voeding helpt niet alleen voor een gezond gewicht, maar helpt ook voor een goede mentale gezondheid. Veel mensen klagen ook over depressieve gevoelens wanneer zij slecht eten.

Een voedingscoach van Uw Balans

Gezond eten is soms lastig. Je hebt te weinig tijd voor het klaarmaken van gezonde maaltijden of je weet überhaupt niet eens waar je moet beginnen. Daarnaast word je tegenwoordig overspoelt met gezondheidsclaims over voeding. Zo zou bijvoorbeeld kurkuma een wondermiddel zijn en appelazijn helpen voor een gezonde huid.

De voedingscoaches van Uw Balans helpen u graag met het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding. Ze helpen u met het opstellen van een haalbaar en realistisch plan. Uiteraard aangepast op uw doelen en behoeftes.

Onze voedingscoaches baseren hun voedingsschema’s op basis van uw doelen en behoeftes, maar bovenal op basis van wetenschappelijk onderzoek.

slide food1
slide food 3
slide food 4
slide food 6

Previous
Next

Een voedingsschema aangepast op uw doelen en behoeftes

Iedereen heeft andere wensen en behoeftes. Ook op het gebied van voeding is dit uiteraard anders. Sommige mensen hebben de behoefte aan afvallen en sommige mensen willen juist aankomen. Of je doel nu is om juist aan te komen, af te vallen of gewoon een gezondere levensstijl is. Onze coaches maken een voedingsschema op maat. Uiteraard is het mogelijk om hierbij ook aansluiting te zoeken met sport en beweging, wanneer je hier behoefte aan hebt.

Bij Uw Balans sta jij centraal. Onze coaches passen alles aan op jouw doelen en wensen, zodat jij doelen bereikt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of in contact komen met één van onze voedingscoaches? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.