nik-shuliahin-BuNWp1bL0nc-unsplash

STRESS

Stress gerelateerde klachten

Steeds meer mensen lopen rond met klachten van stress. We maken steeds langere werkdagen, maar eisen ook steeds meer van onszelf. Het is ook niet gek dat steeds meer mensen rondlopen met klachten van stress.

Stress gerelateerde klachten uiten zich ook lichamelijk. Zo hebben veel mensen met stress last van:

Veel mensen gaan niet naar een arts met deze klachten, maar verlagen ook hun stressniveau. Met alle gevolgen van dien! Stress die langdurig aan blijft houden, heeft veel impact op je leven.

Gezonde en ongezonde stress

Er bestaat iets zoals gezonde stress. Zonder de nodige stress zouden wij niet de druk of ambitie voelen om dingen te bereiken. Het heeft zelfs een positief effect op je gezondheid, maar ongezonde stress absoluut niet. Wanneer je langdurig last hebt van stress, heeft dit gevolgen voor je lichamelijke gezondheid. Je wordt vatbaar voor ziekten en infecties.

dayne-topkin-xdx5hIHGt4A-unsplash

Met hulp stress bestrijden

Bij Uw Balans helpen wij  graag jouw stress aan te pakken. Onze specialisten helpen je met het opstellen van een goed en realistisch plan. Een plan dat haalbaar is en waarmee je zeker de stress kunt verminderen. Uiteraard houden wij daarbij rekening met jouw behoeftes en doelen. Zodat we zeker weten dat wij je op de juiste manier helpen.

Hoe kom ik in contact met de specialisten van Uw Balans?

Wilt u graag meer informatie van onze specialisten en hoe zij kunnen helpen bij het verminderen van stressklachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons voor meer informatie.