Skien
Sport

Dankzij deze tips sta jij volgend jaar te flaneren op de piste

Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan? En dan heb ik het niet zomaar over een vakantie, maar over een wintersport vakantie. Dan is dit artikel voor jou. Aan het einde van dit artikel weet jij hoe jij je kunt voorbereiden om aankomende winterklaar op de piste te staan.

Je outfit

Een van de belangrijkste onderdelen van de wintersport, is je outfit. Niet alleen omdat het je beschermt tegen de weeromstandigheden, maar ook omdat je er goed uit wil zien.

Sommige mensen gaan volledig in stijl de piste af: veilig en galant. Ze vallen al van honderden meters op en bij de après-ski zie je ze flaneren in hun outfit. 

Het geheim van een goede outfit zit hem niet alleen in de wintersportkleding, maar het zit hem ook in de subtielere details. Wat zijn de details waar je op moet letten? Dat is verschillend per outfit, maar de twee onderdelen die het altijd helemaal afmaken zijn de helmen en de ski zonnebril.

De helm

Het is vaak een onderschat onderdeel van je outfit, maar als je jouw helm op hebt dan is dat de vorm die je ziet. Als je een aparte vorm helm hebt, dan heb je van een afstandje een aparte vorm hoofd. Niet dat daar iets mis mee is, maar als je er op en top uit wil zien, dan moet je daar rekening mee houden.

De ski zonnebril

Een mooie strakke bril met weerspiegeling die past bij de outfit, is als kers op de taart. Kortom: het maakt je outfit helemaal af. 

Dus als jij wil zorgen dat je volgende keer op wintersport kan shinen vergeet dan niet deze tips. Een broek en jas met elkaar matchen kan iedereen, maar de als je jouw outfit wil afmaken, denk dan aan de details.

Avatar

Uw Balans

Uw Balans schrijft graag over alle aspecten van gezondheid. Heb je specifieke gezondheidsvragen of denk je dat er iets aan de hand is? Neem dan altijd contact op met je huisarts.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *