Sexualiteit, Uncategorized

Een dubbele dildo kopen betekent dubbel genieten

Een dubbele dildo is een heerlijk speeltje voor lesbische koppels die elkaar tegelijkertijd willen penetreren. Maar ook als je in je eentje wil genieten van dubbele penetratie is het aan te raden een dubbele dildo te kopen. Twijfel je nog wat voor jou of jullie het meest geschikt is? Lees dan snel verder voordat je je bestelling in de sexshop plaatst!

Dubbele dildo’s voor jou en je partner

De dubbele dildo is een geliefd speeltje bij lesbiennes, maar ook andere koppels kunnen er spannende tijden mee beleven, doordat één van de twee uiteinden vaak een kleinere eikel heeft, wat hem ook geschikt maakt voor anaal gebruik. De lengte kan erg uiteen lopen, evenals de flexibiliteit en hoe realistisch de dubbele dildo is. Sommigen zien eruit als een Siamese echte penis, inclusief aders op de schacht en een eikel aan beide uiteindes. Anderen zien er wat meer futuristisch uit en zijn glad met twee koppen. De flexibele dildo’s zijn gemaakt van rubber of siliconen. Liever wat harders, kies dan voor een glazen variant. Deze zijn van zichzelf al erg mooi om te zien, en als je ervan houdt om met temperatuur te spelen onmisbaar in de slaapkamer. Ook de welbekende voorbinddildo valt onder de dubbele dildo als er de mogelijkheid is om beide partners tegelijk te penetreren.

Dubbele dildo’s voor jou alleen

Geniet je liever in je eentje van dubbele penetratie? Kies dan een flexibele dubbele dildo die je tegelijkertijd in je vagina en anus kunt inbrengen. Of koop er eentje in U-vorm voor hetzelfde effect. Die laatste zijn ook in de handel met een zuignap eraan, zodat je hem bijvoorbeeld lekker tegen de tegels in je badkamer kunt plakken, jezelf in twee gaten verwennen én je je handen vrij hebt om jezelf op nog meer manieren te plezieren. Vergeet bij anaal gebruik niet om een voor je speeltje geschikt glijmiddel te gebruiken voor nog meer plezier. Of je hem nu helemaal voor jezelf houdt, of er samen met je partner van geniet, vergeet niet om je dubbele dildo na je hoogtepunt of bij omwisselen goed schoon te maken. Dit doe je het best met lauwwarm water en zeep en gebruik daarna een speciale reiniger voor seksspeeltjes en een schone, droge doek. Zo kun je intens lang van je dubbele dildo genieten!

Avatar

Uw Balans

Uw Balans schrijft graag over alle aspecten van gezondheid. Heb je specifieke gezondheidsvragen of denk je dat er iets aan de hand is? Neem dan altijd contact op met je huisarts.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *