nano-goud
Gezondheid

Nano Goud, welke meerwaarde kan ze betekenen?

Er is door de jaren heen reeds behoorlijk wat inkt gevloeid over de waarde van goud. Daarmee bedoelen we niet alleen de financiële waarde. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat goud ook een niet onbelangrijke meerwaarde kan realiseren voor onze gezondheid. Wanneer we hierover praten moeten we het specifiek hebben over het zogenaamde nano goud. Op het ogenblik dat goud komt te bestaan uit één enkele atoom kan er worden vastgesteld dat ze haar materiaaleigenschappen komt te verliezen. Bijgevolg wordt ze een zogenaamde supergeleider. Dit is eigenlijk niets nieuws. In het verleden was dit immers al bekend onder alchemisten. 

Waar komt nano goud nu precies allemaal in voor?

Voor monoatomisch goud geldt dat ze van nature voorkomt in vulkanische bodems. Bovendien kan je ze ook aantreffen in bijvoorbeeld zeewater evenals in kleine hoeveelheden in de huid van paars fruit. Ook in diverse groenten zoals bijvoorbeeld druiven evenals aubergines kan je ze terugvinden. Zou jij hier nu graag meer over willen ontdekken? Blijf dan zeker en vast verder lezen!

Over welk effect beschikt nano goud bij uitwendig gebruik?

Voor ontzettend veel mensen geldt dat zij er op dit ogenblik reeds voor hebben gekozen om gebruik te maken van het zogenaamde nano goud. Dit omwille van uiteenlopende redenen. Het uitwendig gebruiken van dit type goud kan dan ook zorgen voor verschillende voordelen. Denk hierbij aan:

  • Het verlichten van gewrichtsklachten evenals ontstekingen; 
  • Het realiseren van een anti-aging remedie; 
  • Ze staat bekend als een uitstekende reflector van een specifieke elektromagnetische straling;
  • Ze laat de huid er altijd stralend uitzien;

Naast bovenstaande geldt voor nano goud eveneens dat ze bekend staat als een antioxidant. Bijgevolg slaagt ze erin om een positieve uitwerking te hebben op het verouderingsproces van onze huid. Voor de nano deeltjes goud geldt dat ze op een uitstekende manier weten door te dringen in de huid. Bovendien gaat het hierbij om een honderd procent zuivere stof. Dit betekent dat er geen sprake is van de aanwezigheid van belastende stoffen.

Het gebruik van goud als voedingssupplement is helemaal niet nieuw

Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze nu eigenlijk nog maar net kennismaken met het gunstige effect waar goud over kan beschikken voor wat onze gezondheid betreft. Toch moet het gezegd dat het gebruik van goud als voedingssupplement helemaal niets nieuws is onder de zon, integendeel. Het staat globaal bekend als ’s werelds oudste voedingssupplement. In het bijzonder in China wordt er zeer veelvuldig gebruik van gemaakt omwille van haar gezondheid gerelateerde voordelen. Hebben de voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van nano goud jou ook weten te overtuigen? Dan zal je natuurlijk ook nog graag willen kunnen achterhalen op welke manier deze nu precies kan worden gebruikt. Het gebruik hiervan is gelukkig zeer eenvoudig. Je kan deze nano mineralen en metalen zeer eenvoudig druppelen of sprayen op de aangedane plaatsen. Het kan hierbij onder meer gaan om de huid op het gezicht evenals in de hals, bij ontstoken gewrichten of pezen, etc. Wanneer ook jij dergelijke problemen ervaart kan het in de praktijk dus zeker en vast gunstig uitpakken om gebruik te gaan maken van dergelijke nano deeltjes goud.

Avatar

Uw Balans

Uw Balans schrijft graag over alle aspecten van gezondheid. Heb je specifieke gezondheidsvragen of denk je dat er iets aan de hand is? Neem dan altijd contact op met je huisarts.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *