3D geprint zwangerschapsbeeldje
Lifestyle

Een 3D geprint zwangerschapsbeeldje

Zwangerschap is iets om te vieren. Het maakt niet uit of het om jouw zwangerschap gaat of om die van een ander, het is altijd leuk om deze bijzondere periode vast te leggen in de vorm van een 3D geprint zwangerschapsbeeldje van Gravida.

Het inplannen van de afspraak

Of je nu een zwangerschapsbeeldje van je eigen zwangere buik wil aanschaffen, of dat je een vriendin, buurvrouw, of je dochter wil verwennen met een 3D geprint zwangerschapsbeeldje; het is kinderlijk eenvoudig om er een te laten maken. Het begint al bij het maken van de scanafspraak. Dit kun je namelijk gewoon online doen door middel van het online afsprakenformulier. Ben je nog van de oude(re) stempel? Dat is ook geen probleem. In dat geval kun je ook telefonisch een scanafspraak inplannen. 

Het maken van de 3D scan

Degene die gescand wordt heeft het minste werk aan het maken van de scan. Ze hoeft alleen maar te staan en mooi te zijn. Gravida doet de rest. Onze vernuftige handscanner maakt in een mum van tijd (enkele minuten) de volledige scan. Deze scan wordt vervolgens geüploadet in onze computersoftware waar de scan direct tot een 3D model gevormd wordt. 

Samen met de zwangere vrouw wordt het 3D model nagelopen. Oneffenheden worden netjes weggewerkt en er kunnen andere wensen met betrekking tot het model worden benoemd die ook direct verwerkt zullen worden. Wanneer het 3D model helemaal naar wens is aangepast en de stijl van het beeldje is gekozen, zit de taak van de zwangere vrouw erop. Zij hoeft nu alleen nog 8 tot 10 weken te wachten tot haar beeldje bij haar thuis wordt afgeleverd. 

Het zwangerschapsbeeldje

Het beeldje wordt uitgeprint en vervolgens geschuurd en voorzien van de gewenste afwerking. De tijd die hiervoor nodig is, is volledig afhankelijk van de gekozen afwerking en het materiaal van het beeldje. Wanneer het beeldje helemaal klaar is, wordt het verpakt en verzonden. 

Het is mogelijk meerdere beeldjes te laten maken van hetzelfde 3D model. De scan wordt door ons tot een jaar lang kosteloos bewaard. Je kunt ervoor kiezen om het model tegen betaling langer bij ons te laten opslaan. 

Cadeau of souvenir

De cadeau-USB kan een leuk aandenken zijn aan de scandag. Gravida plaatst hier namelijk een filmpje van de 3D scan op. Wanneer het beeldje klaar is voor verzending, wordt de USB-stick aan het pakketje toegevoegd.

Avatar

Uw Balans

Uw Balans schrijft graag over alle aspecten van gezondheid. Heb je specifieke gezondheidsvragen of denk je dat er iets aan de hand is? Neem dan altijd contact op met je huisarts.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *